Enkel op afspraak tel: +32 473 27 94 87
logo
Spray tanning voordelen

Direct resultaat en een natuurlijk bruine teint.
Het is snel en verantwoord.
Het verzorgt en voedt de huid, de lotions bevatten Aloe Vera, Vitamine E & A
Geweldig voor feesten, evenementen, vakanties etc.
Je voelt je een stuk beter met een mooie kleur.
De kleur wordt afgestemd op het huidtype.

Spray tanning mogelijkheden
Volledige spray tanning
€ 45
Onderlichaam spray tanning
€ 25
Bovenlichaam (zonder gelaat) spray tanning
€ 25
Voor de spray tan
 1. Scrub minstens 24 u voor de spray tan.
  Extra aandacht voor ellebogen, knieën, handen en hielen
 2. Ontharing
  - Scheren 24 uur vooraf
  - Harsen 48 uur vooraf
 3. Lak de nagels van handen en voeten

Op de dag van de spray tan
 1. Gebruik geen deodorant, parfum of bodylotion voor de behandeling
 2. Verwijder alle make-up en crèmes van het gelaat
 3. Neem enkel een douche met warm water en grbruik geen douchegel
 4. Draag loszittende donkere kleding en ondergoed (een bikini gaat ook)
  Strapless bovenstukken en wegwerp strings zijn aanwezig om te gebruiken als u dit we
Na de spray tan
 1. Draag donkere losse kleding en trek tot 2 uur na de behandeling geen BH aan
 2. Douche mag pas na 8 uur
 3. Vermijd water en transpiratie (dus ook sporten) voor 8 uur na de behandeling
 4. Draag geen make-up, deodorant, parfum, bodylotion of sieraden in de 8 uur na de behandeling
De dag na de spray tan
 1. Na de spray tan
  Hydrateer je gebruinde huid regelmatig
  Om je teint langer te houden adviseren wij het gebruik van de tan safe douchegel en tan safe bodylotion
 2. Wacht met ontharen
  - Scheren pas 24 uur achteraf
  - Harsen pas 48 uur achteraf
 3. Niet te lang baden en/of zwemmen
  Het gebruik van sauna en/of stoombad vermijden, dit versnelt namelijk het afschilferen van de huid
Veel gestelde vragen

Wat is DHA en Erythrulose?

DHA (Dihydroxyacetone) en Erythrulose zijn natuurlijke suikers. De suikers zijn kleurloos en hebben 8 uur nodig om volledig op de huid te kunnen ontwikkelen tot een mooie bruine teint ontstaat. Na het aanbrengen van de tanninglotion zorgt het dha voor een reactie op de hoornlaag (dode huidcellen) met de aminozuren.

Is spraytanning voor iedereen geschikt?

Er zijn geen nadelige effecten. Voor de zekerheid wordt spraytanning niet toegepast bij mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwondjes en gedurende de eerste 3 maanden van de zwangerschap, of tijdens een antibiotica kuur. Als je last hebt vitiligo, is het juist goed om een spraytan te nemen. Het pigmentverschil na een spraytan behandeling is een heel stuk minder.

Hoe lang blijft de kleur?

Afhankelijk van je huidverzorging en je huidtype blijft de teint ca. 6 tot 7 dagen behouden. Herhaal je de behandeling daarna dan bouwt zich een diepere kleur op. Gebruik je de speciale verzorgingsproducten en tan extenders dan heb je nog langer plezier van je mooie kleur.

Word ik oranje, krijg ik vlekken?

Bij het gebruik van de juiste producten word je niet oranje en krijg je geen vlekken. Ook zijn er lotions voor verschillende huidtypen. Voor de wite huid wordt een ander percentage en kleur gebruikt dan voor de getinte huidtypen.

Kun je je laten spraytannen als je gaat trouwen?

Indien je gaat trouwen kun je het beste 2 a 3 dagen voor de bruiloft een spraytan behandeling nemen. Tevens adviseren wij je altijd een proeftanning te ondergaan.

Spraytanning tijdens de zwangerschap?

Veel zwangere vrouwen willen heel graag een spraytan behandeling tijdens de zwangerschap ondergaan. De vraag is of de werkzame stof in deze producten, DHA (Dihydroxyacetone), in staat is om de huid te doordringen. Alles wijst erop dat het niet kan. Er zijn geen problemen gemeld met betrekking tot DHA en het penetreren van de huid, of het veroorzaken van problemen tijdens zwangerschap. DHA wordt al verwerkt in de cosmetica sinds 1960, er zijn nooit problemen gemeld. Er zijn geen schadelijke chemische stoffen in al onze self tan-oplossingen, maar wij raden aan dat zowel jij als je cliënten geen spray tan behandeling moeten ondergaan tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap. Wel is het zeker een veiliger alternatief dan de zonnebank of zonnen. Zonnebanken is echt uitgesloten tijdens zwangerschap (oververhitting / UV straling).

Kan ik na de tanning zwemmen of in de sauna?

Water en transpiratie zijn niet goed na de behandeling. De tanninglotion werkt op de hoornlaag van je huid (dode huidcellen) zullen door water of transpiratie sneller loslaten waardoor je de bruine kleur sneller kwijt zult raken.

Hoe gaat een spray tan behandeling?

Met behulp van een speciaal spraytanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Hoe bruin u wordt van de spraytan behandeling is afhankelijk van het percentage DHA er op uw huid wordt vernevelt en uw huidtype. Hoe beter de lotion kan penetreren op de hoornlaag, des te bruiner u zult worden. De kleur van de lotion wordt in overleg met jou en de salon bepaald. Het mooiste resultaat is een natuurlijk resultaat welke past bij jouw huidtype.

Ik heb een gevoelige huid, kan ik een spraytan nemen?

Ons advies is altijd voorafgaand aan een volledige lichaamsbehandeling eerst uw huid op een stukje te testen. Bijvoorbeeld op uw arm of been. Indien u na 24-48 uur niets merkt dan kunt u zich laten behandelen. In de praktijk maken wij zeer weinig mee.

Zitten er parabenen in de lotion?

Al onze lotions zijn op natuurlijke basis en vrij van parabenen. Daarnaast verzorgen de lotions uw huid ook eens nog met Aloe Vera, Vitamine A en E

Top menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram